Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu on ekologinen valinta kodin lämmitysjärjestelmäksi | Keuruu ja lähikunnat

Maalämpöpumppu on varsinainen luonnonystävän valinta, kun mietitään kotiin tulevaa lämmitysjärjestelmää. Maalämpöpumppu pumppaa maaperään, kallioon tai vesistöön sitoutunutta aurinkoenergiaa. Se tuo tuntuvaa säästöä energiakustannuksiin ja asennuksen jälkeen pumppu maksaa itsensä takaisin jopa muutamassa vuodessa.

Maalämpöpumppu voidaan liittää vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttövesijärjestelmään. Maalämmön avulla voidaan säästää jopa 80 % talon lämmityskuluissa!

Suunnittelemme ja asennamme tarpeisiisi sopivan pumppuratkaisun

Kun asioit kanssamme, suunnittelemme lämmitysratkaisun, joka sopii sekä sinun että kiinteistösi tarpeisiin. Maalämpö on varsin hyvä vaihtoehto korvaamaan esimerkiksi vanha öljylämmitys. Edustamme tunnettuja ja turvallisia JÄMÄ Star ja Kaukora -lämpöpumppuja ja Mitsubishi Electric Geodan ja Alpha Innotec.

Hoidamme puolestasi myös laitteen asennuksen sekä säädöt, jotta laite toimii optimaalisesti niin kuin pitääkin. Neuvomme laitteen käytössä ja huollamme sekä korjaamme rikkoontuneet pumput.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Referensseja:

Tune Auto Oy rakennutti Keuruun Karjolan Teollisuus alueelle uuden (2013) 780 m2 hallin.
Asensimme Oilon Re 110 Kw maalämpöpumpun ja 2000 litran puskurivaraajan halliin.
Hallissa lattialämmitys.

Omakotitalossa (111m2) oli öljykeskuslämmitys ja öljyä meni 3000 l / vuosi. Tähän taloon laitettiin Jämä star rst 8kw ja puskurivaraaja.

ns. Rintamamies talo (150m2)rakennettu 1955-56, Purimme vanhan kattilahuoneen joka lämpeni ennen puulla ja sähköllä sähkön kulutus ennen yli 23000 kWh /v, Asennettiin Jämä Star Rst 10kw maalämpöpumppu ja puskurivaraaja jonka jälkeen talon vuosi kulutus n. 14 000 kWh /v.

Omakotitalossa (116m2) oli keskuslämmitys kattila ja varaaja piharakennuksessa, sisällä valmet kotilämpö. Vanha pannuhuone purettiin pois ja tilalle tuli Kaukoran maalämpökone Jämä Star Rst 8kw ja puskurivaraaja 100 litraa. Kesän viilennykseen asennettiin vielä Mitsubishi FH-35. Lisäksi taloon asennettiin vielä viemäripumppaamo.